top of page

2022. május 13-14-én, 25. alkalommal került megrendezésre a Pápai Expo és Agrárpiknik

Frissítve: máj. 16.

2022. május 13-14-én, 25. alkalommal került megrendezésre a Pápai Expo és Agrárpiknik, melynek programjában most is kiemelt hangsúllyal szerepelt a pályaorientáció és a generációváltás. Az eseményen a szakmai programok után szabadtéri játékok, vásár, koncertek és DJ-k biztosították a kikapcsolódást a résztvevők számára.


A nyugat-dunántúli régió legnagyobb agráriumhoz kapcsolódó eseménye két és fél évtizedes hagyománnyal rendelkezik és ebben az évben a tavalyi megújulás után ismét Pápai Expo és Agrárpiknik néven került megtartásra.


Május 13-án, pénteken a diákságnak szóló előadások, panelbeszélgetések zajlottak két helyszínen, este pedig a Hooligans zenekar lépett felé. A szombati napon a családi programok kerültek előtérbe, a nagysátorban a Veszprém Megyei Vadásznap eseményei zajlottak.


A rendezvény mindkét napján gépes kiállítók, gasztro-sétány, termelői piac, játékok, állatsimogató és autós kiállítók várták a látogatókat, este a Lord zenekar és előzenekara, a Pair o’ Dice lépett fel, majd Bárány Attila és Hamvai P.G. szórakoztatták a közönséget.


A legközelebbi találkozásunkig érdemes hangulatidézőnek megnézni az eseményről készült fotókat galériánkban!

 

Comments


bottom of page