top of page

Kiállítók, árusok jelentkezését várja a Pápai Expo és Agrárpiknik

Frissítve: máj. 16.


A 26. alkalommal megrendezésre kerülő népszerű agrárpiknik remélhetőleg idén is a Pápa környékén élők ezreit vonzza majd agrár spektrumú szakmai és az egész család számára kikapcsolódást nyújtó szórakoztató programjaival. A közönség számára korábban Pápai Agrárexpo néven ismert rendezvény 2021-től megtartva az agrárszakmai jellegét kicsit könnyedebb, piknik hangulatú eseményként, megújult névvel és arculattal folytatódott elsősorban a Pápán és vonzáskörzetében élő gazdálkodókat célozva.
Ezt az irányvonalat követve május 9-én este a Tankcsapda fellépésével veszi kezdetét a Pápai Expo és Agrárpiknik és május 11-én nagyszabású ValMar koncerttel zárul. Az esemény két teljes napján, május 10-11-én érdekes és hasznos programmal készülünk, emellett a területen szakmai kiállítók, termelői piac és számos játékos kikapcsolódási lehetőség is megtalálható lesz.

 

A kínálat szélesítésére várjuk olyan mezőgazdasági, élelmiszeripari vagy más agrárszektorhoz kapcsolódó szakmai kiállítók jelentkezését 2024. április 19. 12:00 óráig, akik szívesen mutatkoznának be termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal ezen a népszerű eseményen. Emellett termelői piacunkra is lehet jelentkezni saját termelésű, termesztésű áruval.

 

A kiállítási lehetőség iránt érdeklődők számára további információk a www.papaiagrerexpo.hu/kiallitoknak oldalon találhatók.

 

Comments


bottom of page