top of page

Májusban nyitja kapuit a 26. Pápai Expo és Agrárpiknik

Frissítve: máj. 16.
Közeleg a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik időpontja és mi is javában készülünk, hogy a rendezvényre látogatóknak maradandó élményben legyen része az idei évben is.


Hogy ne okozzunk csalódást, idén is a hazai könnyűzenei élet két sztárját hozzuk el, (hisz május 9-én este a Tankcsapda, 11-én pedig a VALMAR zenéjére csápolhat a nagyérdemű), de a koncertek mellett számos hasznos, komoly és játékos program várja a látogatókat az Expo területén.


Mivel agrár rendezvényről van szó, szakmai programok, hasznos információk, gyakorlati bemutatók is az érdeklődők rendelkezésére állnak, lehetőség lesz új kapcsolatokat kiépíteni és a régieket ápolni.


A fiatalabbak közül is mindenki korának, érdeklődésének és erőnlétének megfelelően választhat például a billiárd foci, a teqball, a ninja pálya, az ugrálóvár vagy éppen a VR élmények között, de lehetőség lesz kézműves foglalkozáson is részt venni vagy benevezni egy arcfestésre. A szórakoztató élmények közepette, aki megéhezik biztosan talál fogára valót a széles ételválasztékból.


És végül, de nem utolsó sorban, akik vásárfiát szeretnének hazavinni, azok végig járhatják a termelői piacot és felfedezhetik az ott kínált csodákat.


Május 10-11-én mindenkit várunk Pápán egy jó piknikezésre!

Comentários


bottom of page