top of page

Már elővételben vásárolhatók jegyek a Pápai Expo és Agrárpiknik koncertjeire

Frissítve: máj. 16.

A május elején megrendezésre Pápai Expo és Agrárpiknik 2024. május 9-én este Tankcsapda koncerttel indul, majd május 10-11-én a hagyományokat folytatva, edukációs, pályaválasztási témákkal, szakmai és szórakoztató programokkal várja a látogatókat és végül május 11-én ValMar koncerttel zárul.A rendezvény napközbeni programjain a helyszínen megvásárolható 1000 forintos napi belépővel lehet részt venni, ám a diákoknak - diákigazolvány felmutatásával -, illetve a Pápai járás lakosainak - lakcímkártya felmutatásával – ingyenes a belépés mindkét napon.

 

Az esti koncertekre, amelyeket már most nagy érdeklődés övez, megindult az online jegyértékesítés. A legjobban az jár, aki 2024. április 3-ig ellátogat a jegy.hu felületére, ahol 3000 forint/koncert/fő áron szerezheti be a Tankcsapda május 9-i vagy a ValMar május 11-i koncertjére belépőjét. A kedvezményes időszak lejártával április 4-től egységesen 5000 forint lesz a jegyek ára. Aki a helyszínen kíván belépőt váltani, annak kicsit mélyebben kell a pénztárcájába nyúlnia hisz ott már 7000 forintot kell fizetni a koncert élményért. Jó hír a legfiatalabb korosztálynak, hogy 6 éven aluli gyerekek számára a belépés a rendezvény minden programjára ingyenes.

Bővebb információ a jegyvásárlással kapcsolatban a https://www.papaiagrarexpo.hu/ főoldalán érhető el.

 

Az eseményre egyaránt várjuk a fiatalokat, a nem annyira fiatalokat, a családokat, a rajongókat, a fesztivál hangulatot kedvelőket, a szakmai érdeklődőket és mindenkit, aki kíváncsi Pápa tradicionális agrár rendezvényére!

 

Comments


bottom of page