top of page

Sztárfellépők a 26. Pápai Expo és Agrárpikniken

Frissítve: ápr. 18.

A Pápai Expo és Agrárpiknik idén májusban – szokásos szakmai és szórakoztató programjai mellett - ismét neves könnyűzenei fellépőket hoz el a Pápa környékieknek.


Május 9-én, csütörtökön Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a háromszoros Fonogram díjas Tankcsapda lép fel nálunk. Az 1989 februárjában, Debrecenben összeállt magyar rockegyüttes három alapítótagja közül az együttes frontembere, Lukács László máig aktív tag, sőt, az általa írt egyedi dalszövegek a banda védjegyévé, sikerük megalapozójává váltak. Lukács László mellett a jelenlegi felállást Fejes Tamás és Sidlovics Gábor "Sidi" teszi teljessé. A zenekar kezdeti punk rock stílusába az évek során fokozatosan vegyült a hard rock/heavy metal hangzás, amellyel szélesebb közönségréteget is meg tudtak szólítani. Mára aligha találunk valakit hazánkban, aki nem ismeri a Tankcsapda nevét és legütősebb számait (Menyország tourist, Adjon az ég, Köpök rátok…).


2024. május 9-én 20:00 órától együtt tombolhatunk a legjobb Tankcsapda zenékre a Pápai Expo és Agrárpiknik keretében, a városi sportcsarnok mellett felállított rendezvénysátorban.


A sztárparádé itt még nem ér véget, hisz a kétnapos rendezvény záróakkordjaként május 11-én, szombaton a ValMar foglalja majd el a színpadot.


A viszonylag fiatal formációt 2018-ban alapította Valkusz Milán és Marics Péter és még ebben az évben megjelent debütáló kislemezük is. A ValMar duó első nagyobb áttörését a Manuel és Bruno x Spacc közreműködésével készített Visz a vérem című dal hozta el, ami a legnagyobb videómegosztó portálon mára már átlépte a 11 milliós megtekintést. Ezután több sikeres együttműködés következett, dolgoztak a Hősökkel, a Wellhelloval, Nemazalánnyal, Sofival, Pixával és Jaurival is. 2022. áprilisában mutatták be karrierjük eddigi legnagyobb slágerét, a Szikora Róberttel közösen készített Úristent, ami kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést és megismertette az egész országgal a srácok nevét. 2022-ben munkásságuk hivatalos elismeréseképpen Fonogram díjat nyertek, 2023 júniusában pedig gyorsan növekvő népszerűségüknek köszönhetően a Budapest Park headlinereként léphettek fel.


A Pápai Expo és Agrárpiknik közönsége 2024. május 11-én 20:00 órakor találkozhat a ValMar duóval a rendezvény hagyományos helyszínén a városi sportcsarnok melletti rendezvénytérben.



A jegyek a koncertekre már elérhetők a jegy.hu oldalon. Érdemes még most, az április 3-ig érvényes elővásárlási kedvezménnyel beszerezni (3000 Ft/fő/koncert) a belépőket, hisz később már csak magasabb áron (5000/7000) Ft/fő/koncert) lehet belépőt vásárolni.


Koncertre fel!


Találkozzunk idén is Pápa tradicionális agráreseményén!

bottom of page