top of page

Széles programkínálattal várja látogatóit Pápai Expo és Agrárpiknik

A tavalyi évben méltán hiányolhatták a Pápa és környékén élők a korábban rendszeresen megrendezésre kerülő Pápai Expo és Agrárpikniket. Az eredetileg Pápai Agrárexpo-ként ismert rendezvény 2021-ben nevében, arculatában és programkínálatában is megújult, és bár megtartotta agrárszakmai jellegét, témáiban főleg generációváltást célozva, de emellett könnyedebb piknik hangulatot, könnyűzenei eseményeket és szórakoztató családi programokat hozott el a környékbelieknek.


Az idei, 26. alkalommal kapuit nyitó rendezvény, a felvezető Tankcsapda, illetve a két napot záró ValMar koncertjein kívül is számos vonzerővel bír azok számára, akik programot keresnek május második hétvégéjére.


Hogy miért is érdemes eljönni 2024. május 10-11-én Pápára?


Pénteken, május 10-én szakmai kiállítók, érdekes előadások és gyakorlati bemutatók várják az érdeklődőket, emellett a gazdálkodók a kamara szakértőitől első kézből kaphatnak választ saját tevékenységüket érintő kérdésekre és lehetőségük nyílik kapcsolatépítésre is.





Május 11., szombat a Vadásznap jegyében telik majd, kutya és sólyom bemutatókkal, előadásokkal és persze az elmaradhatatlan főzőversennyel, amelynek eredményhirdetése kora délután lesz. 10 órától várjuk a véradókat is egészen a nap végéig.



A családosok pénteken és szombaton is a gyermekek korának, érdeklődésének és erőnlétének megfelelően választhatnak az ugrálóvár, az állatsimogató, az arcfestés, avagy a billiárd foci, a teqball esetleg a ninja pálya, valamint a VR élmények közül.


Az alkotni vágyókat kézműves foglalkozások várják, ahol zsinór és gyöngy felhasználásával egyedi ékszereket vagy álomfogókat készíthetnek.


A szórakoztató élmények közepette, aki megéhezik biztosan talál majd a fogára valót a Gasztro sétányon, ahol a minőségi hamburgerek rajongóinak legnagyobb örömére a Zing Burger is ott lesz.


És persze nincs Pápai Expo és Agrárpiknik vásárfia nélkül, ezért érdemes felkeresni a helyszínen a termelői piacot is, ahol a látogatók kedvükre válogathatnak a kiváló saját előállítású portékák közül.


Várunk mindenkit Pápa tradicionális agráreseményére!

bottom of page